Alle kinderboekjes

Vakantieboek

Ga je binnenkort op vakantie en wil je je kind lekker bezighouden onderweg of op de vakantiebestemming? Of gaat je kleinkind op vakantie en wil je een leuk cadeautje geven? Dan zijn vakantieboeken een uitstekende keuze. Vakantieboeken zijn leerzaam, bieden plek voor creativiteit en zijn makkelijk mee te nemen op vakantie of in de auto. Overweeg dus om een paar vakantieboeken voor je kinderen te kopen voordat je op reis gaat, zodat ze zich kunnen vermaken terwijl ze tegelijkertijd iets nieuws leren of hun creativiteit kwijtkunnen!

Vakantieboek boeken online kopen
Filteren
Resultaten filteren

Leeftijd

Welke vakantieboeken zijn er allemaal?

Er zijn veel verschillende soorten vakantieboeken die je kunt kiezen voor je kind. Zo kun je kiezen uit vakantieboeken waarin ze heerlijk kunnen tekenen en kleuren, maar ook vakantieboeken met puzzels en spelletjes. Het hangt er dus helemaal vanaf wat je kind of kleinkind leuk vindt om te doen tijdens de vakantie of een weekendje weg.

Ook zijn er leerzame vakantieboeken waarin kinderen vast kunnen oefenen voor het volgende leerjaar, of waarin ze vast bepaalde onderwerpen tegenkomen. Ook kun je kiezen voor een vakantieboek waar ook verhaaltjes in staan, om ze lekker te laten lezen. Kortom: voor elk kind is er wel een vakantieboek waar ze zich urenlang mee kunnen vermaken.

Welk vakantieboek moet je kiezen?

De zoektocht naar een vakantieboek voor je kind of kleinkind kan best lastig zijn: wat vinden ze leuk en met welk vakantieboek zijn ze straks uren zoet? Geen zorgen: wij helpen je met het vinden van het geschikte vakantieboek voor ze.

Kinderen hebben vaak een favoriet personage of een favoriet thema waar ze al speelgoed, kinderboeken of verzamelitems van hebben. En reken er maar op dat een kind dat fan is van Donald Duck, ook een Donald Duck vakantieboek wil! Zijn ze weg van prinsessen, dan is een prinsessen vakantieboek een uitstekende keuze. Als je weet welke kinderprogramma’s ze graag kijken of van welke personages ze al speelgoed hebben, kun je gemakkelijk een vakantieboek vinden van dit personage of thema.

Een vakantieboek cadeau doen

Als je graag een vakantieboek cadeau doet, is het goed om rekening te houden met een aantal dingen. Zo is het handig om goed na te denken of de leeftijd past bij het vakantieboek dat je aan het bekijken bent. Zijn ze erg jong, bijvoorbeeld 4 tot en met 6 jaar, dan is een vakantieboek met makkelijke puzzels en grote kleurplaten geschikt. Zijn ze wat ouder, bijvoorbeeld 10 tot en met 12 jaar, dan kun je een vakantieboek uitkiezen dat wat meer uitdaging en afwisseling biedt. Hier zitten bijvoorbeeld meer puzzels en raadsels in, of verhalen die passen bij deze leeftijd.

Online vakantieboeken kopen

Op Kinderboekjes vind je gemakkelijk en snel een vakantieboek waar jouw kind of kleinkind een vakantie lang plezier van heeft! In ons brede aanbod vind je allerlei vakantieboeken voor de allerkleinste prijzen. Het grote voordeel van je vakantieboek online bestellen, is dat je niet meer naar een fysieke winkel hoeft en afhankelijk bent van de voorraad en het aanbod wat er op dat moment ligt. Zo bespaar je gemakkelijk tijd, moeite en geld!

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 643 reviews.