Alle kinderboekjes

Nijntje boekjes

Nijntje-boeken zijn erg leuk voor kleine kinderen. Ze leren van Nijntje alledaagse situaties kennen, zoals naar school of naar het park gaan en hoe je vriendjes moet maken. Ook neemt Nijntje kinderen aan de hand bij spannende dingen, zoals onweer of de dokter, en leert ze dat veel dingen eigenlijk helemaal niet zo eng zijn. Nijntje-boeken zijn dan ook een perfect cadeau voor een (klein)kind. Bekijk nu het aanbod!

Nijntje boeken online kopen
Filteren
Resultaten filteren

Leeftijd

Grote avonturen voor de kleintjes

Wist je dat er al meer dan 120 Nijntje kinderboekjes geschreven zijn? Deze schattige boekjes zijn populair onder de jongste lezers, met name baby’s en peuters. Ze zijn eenvoudig geïllustreerd en bevatten korte verhalen die gemakkelijk te begrijpen zijn. De boeken gaan over alledaagse dingen die kinderen meemaken zoals naar school gaan, spelen in het park, verhuizen of een verjaardag vieren. Nijntje boeken zijn een geweldige keuze voor kinderen omdat ze eenvoudig, lief en onschuldig zijn. De verhalen zijn makkelijk te volgen en de illustraties zijn prachtig. Nijntje is een schattig karakter waar kinderen zich in kunnen vinden. De boeken leren waardevolle lessen over vriendschap, familie en het leven in het algemeen. Ze zijn ook een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van het lezen.

Hoe kies je een Nijntje boek?

Nijntje boeken zijn een geweldige manier om je kind plezier te laten ervaren met boekjes. Maar hoe weet je, met zoveel keuze, welke Nijntje boek geschikt is voor je kind? Allereerst zijn Nijntje boekjes er voor kinderen van verschillende leeftijden. Voor welke leeftijd een boek is kun je vaak vinden aan de binnenzijde of op de achterkant van het boek. Houd ook rekening met de interesses van je kind bij het kiezen van een Nijntje boek. Als ze van dieren houden, zoek dan naar een Nijntje-boek waarin dieren een prominente rol spelen. Of, als ze geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp, zoals het ziekhuis of de boerderij, zoek dan een Nijntje boek dat over dat onderwerp gaat. Met zoveel Nijntje boeken om uit te kiezen vind je vast en zeker het perfecte boek voor je kind. Houd rekening met de leeftijd en interesses om een boek te vinden waar ze dol op zullen zijn.

Je hebt de keuze uit doeboeken, die kinderen uitdagen om zelf op ontdekking te gaan in het verhaal. Of een voorleesboek, waarin verhalen staan die herkenbaar zijn voor kinderen. Uit de verhalen van Nijntje blijkt maar weer dat het leven van iedereen stiekem best veel op elkaar lijkt, hoe we er ook uit zien. Dit kan een mooie les zijn voor kinderen om meer te leren over de wereld om hun heen.

Al vele jaren geliefd

Nijntje is om vele redenen al sinds de jaren ‘50 een geliefd personage. Ze is een schattig konijntje dat eenvoudige avonturen beleeft, wat haar voor de kleinste lezertjes herkenbaar maakt. Ze is echter ook een onafhankelijk personage, iets waar zowel meisjes als jongens tegenop kunnen kijken. Bovendien zijn de illustraties in de Nijntje-boeken gewoonweg prachtig en hebben ze een tijdloze kwaliteit. Nijntje staat voor de onschuld van de kindertijd en maakt soortgelijke ervaringen mee als echte kinderen, zoals leren lopen en naar school gaan.

Online Nijntje boeken kopen

Wanneer je online een Nijntje boek wilt kopen ben je op Kinderboekjes aan het juiste adres! In ons brede aanbod vind je namelijk meerdere Nijntje boeken voor de allerkleinste prijzen. Door je Nijntje boekje hier te bestellen bespaar je dus niet alleen tijd en energie, je hoeft tenslotte niet op zoek te gaan in fysieke winkels, maar ook centjes. Handig!

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 773 reviews.