Verzend- en leverbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, verzenden wij nog dezelfde dag. In 97% van de gevallen wordt het dan de volgende dag bezorgd bij onze Nederlandse klanten. Voor onze Belgische klanten duurt dit meestal 2-3 werkdagen.
Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Ook met feestdagen moet u rekening houden met langere levertijden door de drukte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Hiervoor vragen wij voor alle pakketten, ongeacht de afmeting, een vergoeding van €3,99. Is het orderbedrag €20 of hoger, dan is verzending zelfs gratis.

Voor een correcte én duurzame levering werken wij samen met Groenbezorgen en PostNL. Groenbezorgen haalt elke werkdag met de bakfiets alle pakketje op in ons magazijn. Zij overhandigen deze dezelfde dag nog aan PostNL, die er vervolgens voor zorgt dat het zo snel mogelijk bezorgd wordt.

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 643 reviews.