Alle kinderboekjes

Piet Piraat boekjes

Hij is je beste vriend op de zeven zeeën: Piet Piraat! Deze Vlaamse schavuit is kapitein van een piratenschip en beleeft allerlei avonturen met zijn bemanning. Piet Piraat is een aardige en behulpzame kapitein die altijd probeert anderen te helpen. Hij is een geliefd personage onder kinderen en wordt vaak gezien als een held. Bekijk nu het aanbod en koop een leuk Piet Piraat boekje voor je kind of kleinkind!

Piet Piraat boeken online kopen
Filteren

Resultaten filteren

  • Soort boek

  • Merken

Leeftijd

Sorteren

Spannende avonturen op zee

Piet Piraat, de stoere kapitein van de Scheve Schuit, is op zoek naar avontuur. Samen met zijn bemanning, Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil, vaart hij de zeven zeeën over. Piet is een echte piraat, met een hoofddeksel en een sjerp met franje. Hij houdt van avontuur en gevaar en is niet bang! Hij is een echte leider en weet altijd een oplossing te bedenken wanneer er problemen zijn. Piet Piraat is een held in de ogen van vele kinderen; hij staat voor wat hij gelooft en is altijd bereid om anderen te helpen. Kinderen weten dat ze altijd op Piet kunnen rekenen! Het is dan ook niet gek dat Piet Piraat boeken populair zijn onder kinderen. Ben je op zoek naar een leuk kinderboekje? Gooi het anker dan uit bij Piet Piraat en kies een boekje! Deze boeken gaan over avontuur en vriendschap en leren kinderen allerlei lessen, helemaal afgestemd op hun belevingswereld.

Hoe kies je een Piet Piraat boek?

Piet Piraat is een boekenreeks en televisieserie door Studio100 voor kinderen. Het boek gaat over de avonturen van de titelfiguur, een piraat die samen met zijn maatjes op zee zwerft. De boeken zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 6 jaar en 7 tot en met 9 jaar. In de boeken gaat Piet Piraat op allerlei avonturen in zijn zoektocht naar schatten. Zijn reizen nemen hem en zijn trouwe bemanning mee over alle zeeën en langs onbewoonde eilanden, donkere grotten en geheime plekjes. Wanneer je een Piet Piraat boek wilt kopen voor je kind of kleinkind en je twijfelt of het boek geschikt is kun je aan de binnenkant van de kaft of op de achterkant kijken voor welke leeftijd het boek bedoeld is.

Naast avontuurlijke leesboeken zijn er ook nog vele Piet Piraat doe-boeken verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan kleurboeken en knutselboeken. Dit zijn perfecte kinderboeken voor de jongste piraatjes die nog moeite hebben met lezen. Wanneer je nog steeds twijfelt kun je online recensies lezen om te kijken hoe een bepaald boek bevalt bij andere ouders en kinderen.

Een avontuurlijk cadeau

Met een Piet Piraat boek doe je je kind of kleinkind een leuk (en een tikkeltje spannend) avontuur cadeau. Perfect dus voor avontuurlijke kinderen die er van houden om meegenomen te worden op reis over de zeven zeeën! Een Piet Piraat boek is daarnaast een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Wellicht doe je het cadeau voor een verjaardag, voor Kerst, Sinterklaas of omdat je kind of kleinkind zijn of haar zwemdiploma gehaald heeft. Met name in dit laatste geval is het een leuk cadeau; het is namelijk wel fijn als je kunt zwemmen wanneer je meegaat met een piratenschip. Het is een uniek en origineel boek dat elk kind zal waarderen!

Online Piet Piraat boeken kopen

Wanneer je online een Piet Piraat boek wilt kopen ben je op Kinderboekjes aan het juiste adres! In ons brede aanbod vind je namelijk meerdere Piet Piraat boeken voor de allerkleinste prijzen. Door je Piet Piraat boekje hier te bestellen bespaar je dus niet alleen tijd en energie, je hoeft tenslotte niet op zoek te gaan in fysieke winkels, maar ook centjes. Handig!

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 564 reviews.