Alle kinderboekjes

Angry Birds boekjes

Angry Birds is een bekend computerspel dat zich afspeelt in een wereld vol boze vogels en varkens. Het heeft vele fans van jong tot oud en heeft zelfs geleid tot het maken van kinderboeken met dezelfde personages en setting. Wil jij een Angry Birds kinderboek cadeau doen? Een goed idee! Kinderen houden van Angry Birds en er zijn vele soorten boeken om uit te kiezen.

Angry Birds boeken online kopen
Filteren

Resultaten filteren

  • Soort boek

  • Merken

Leeftijd

Sorteren

Populariteit van Angry Birds

Kinderen zijn gek op Angry Birds omdat het een vrolijk en kleurrijk spel is dat ze snel begrijpen. Het doel is om met behulp van een katapult de boze vogels tegen varkens aan te schieten. Hierbij is het nodig om elk van de varkens te hebben geraakt om het niveau te halen. Soms zitten de varkens verstopt achter objecten, waardoor er goed nagedacht moet worden of hoe ze toch allemaal geraakt kunnen worden. Dit is een uitdaging die kinderen graag aangaan. Bovendien hebben de vogels allemaal hun eigen verschillende kwaliteiten, wat het spel nog interessanter maakt. De karakters zijn grappig en spreken tot de verbeelding van kinderen. Het is dan ook niet vreemd dat er vele kinderboeken zijn gemaakt gebaseerd op deze karakters.

Wat voor soort Angry Birds kinderboekje kies je?

Er zijn vele soorten Angry Birds kinderboeken te koop! Maar wat is nu de leukste optie? Wij helpen je graag op weg met welk Angry Birds boekjes er zijn om uit te kiezen. De beste keuze maak je op basis van de leeftijd van het kind waarvoor je het boekje wilt kopen, maar ook de persoonlijkheid.

Om te beginnen zijn de Angry Birds prentenboeken zijn perfect voor kinderen die graag naar leuke plaatjes kijken van hun favoriete vogels en varkens. Bij het kiezen van een Angry Birds boekje is het ook belangrijk om te kijken naar de karakters die erin voorkomen. Welke van de kleurrijke vogels en varkens vind jouw kind precies het leukst? Vind jouw kind of kleinkind het niet genoeg om alleen naar mooie afbeeldingen te kijken? Dan is een interactief exemplaar zoals een Angry Birds spelletjesboek of knutselboek de ideale keuze.

Interesseert het jongetje of meisje zich in de verhalen die zijn of haar favoriete karakters meemaakt, kies dan voor een boekje met meer tekst. In dit geval kun je kiezen voor een Angry Birds voorleesboek om voor te lezen of een leesboekje, afhankelijk van de leeftijd van het kind. Zo kan een stripboek een leuke manier voor het kind zijn om zich te verwonderen over de afbeeldingen, terwijl er tegelijkertijd ook nog een simpel verhaaltje over te lezen is.

Het perfecte cadeau voor hem of haar

Als je op zoek bent naar een Angry Birds boekje voor jouw kind, is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van het kind. Voor jongere kinderen zijn er mooie kinderboekjes vanaf 4 t/m 6 jaar, zoals prentenboeken. Deze bevatten veel afbeeldingen en zijn eenvoudig te begrijpen. Is jouw kind of kleinkind al iets ouder, dan kun je zoeken tussen de kinderboekjes voor kinderen vanaf 7 t/m jaar over Angry Birds. Deze bevatten wat meer tekst over de afbeeldingen. Voor oudere kinderen van 10 tot en met 12 jaar zijn leesboeken meer geschikt. Deze hebben meer tekst en een wat ingewikkelder verhaal, waardoor ze uitdagend zijn op een leuke manier.

Online de leukste Angry Birds boeken kopen

Als je op zoek bent naar de leukste kinderboeken over de Angry Birds, ben je bij Kinderboekjes aan het juiste adres! Ons ruime assortiment bevat verschillende soorten  kinderboekjes voor scherpe prijzen. Door je Angry Birds boekje hier te bestellen, bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd en energie. Je hoeft namelijk er niet meer naar in fysieke winkels te zoeken. Dat is pas slim winkelen!

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 598 reviews.