Geluidenboek voordeelbundel - 2 geluidenboeken voor de kleine handjes - Met zachte knopjes - Geluidenboekjes peuters - 2 Schoencadeautjes Sinterklaas tot 7,50

Geluidenboek voordeelbundel - 2 geluidenboeken met zachte knopjes

Boek icoon2 t/m 4 jaar
Boek icoon
Geluidenboek
, Voordeelbundel
€ 14,99
icon

Vandaag besteld, dinsdag in huis Gratis verzending vanaf 20 euro

Keurmerk webwinkel
Slot Veilig betalen
IdealPaypalMastercard

Samenvatting

Profiteer nu van een exclusieve aanbieding waarbij je 2 geweldige geluidenboeken ontvangt voor de prijs van één! Maak kennis met de avonturen van Puppy en lee...
Geluidenboek voordeelbundel - 2 geluidenboeken met zachte knopjes
Samenvatting
Profiteer nu van een exclusieve aanbieding waarbij je 2 geweldige geluidenboeken ontvangt voor de prijs van één! Maak kennis met de avonturen van Puppy en leer in het andere geluidenboek verschillende woordjes. Neem je kleintje mee op een reis vol verrassende geluiden en vrolijkheid.

Wat hoort puppy daar?
Dit interactieve geluidenboeken zijn ontworpen voor de kleine handjes en bevatten maar liefst 5 grappige squishy geluidsknopjes om op te drukken. Je kleintje zal er geen genoeg van kunnen krijgen om deze knopjes in te drukken en de bijbehorende geluiden te ontdekken. Het is een speelse manier om de zintuigen van je kind te stimuleren en hun nieuwsgierigheid te prikkelen.
Terwijl je samen met Konijntje door de pagina's bladert, zal je kleintje niet alleen plezier hebben, maar ook leren over de verschillende dieren die je in het bos kunt tegenkomen. Dankzij de realistische geluiden die bij elk dier horen, zullen ze snel leren welk geluid bij welk dier hoort. Het is een educatieve ervaring verpakt in een leuke en interactieve vorm.

Mijn eerste woordjes - Met 4 grappige geluidjes
Dit is een interactief en educatief boekje dat speciaal is ontworpen om de taalontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren. Met kleurrijke illustraties en eenvoudige woorden kunnen kinderen kennismaken met alledaagse objecten en dieren. Maar dat is niet alles! Dit boekje komt tot leven met 4 leuke geluidjes die de aandacht van kinderen trekken en het leren nog leuker maken. Ideaal voor peuters die op een speelse manier hun eerste woordjes willen ontdekken!

Wacht niet langer en profiteer nu van deze speciale aanbieding.

Specificaties

Leeftijd2 t/m 4 jaar
EAN8720865558400
Afmetingen240 × 240 × 30 mm

Kinderboeken > Alle kinderboeken > Geluidenboek > Geluidenboek voordeelbundel – 2 geluidenboeken met zachte knopjes